Du er her: Cirkus3.dk » Klovneshow »

Børneunderholdning 3-10 år

Professionel børneunderholdning med klovne – Et ægte klovneshow

pic1

CHARLIE & BINALTO FRA CIRKUS 3 – BØRNEUNDERHOLDNING SÅ DER HYLES AF GRIN!

Den bedste underholdning for børn i Danmark. Charlie og Binalto er den mest brugte traditionelle klovne-duo i Danmark. Klovnene præsenterer top børneunderholdning med uforfalskede gammeldags klovnerier. De to klovne har igennem de sidste 30 år levet som professionelle klovne og har videreført en kulturarv som alle husker fra dengang de selv var børn.

Charlie og Binalto har den varme og det engagement som kræves for at få klovnefigurerne til at leve og ånde. Ingredienser som musik, vand og lagkage er nogle af de ting som indgår, – men altid på en overraskende måde.

  • BØRNEUNDERHOLDNING MED KOMISKE TRADITIONELLE KLOVNE

    Numrene i sig selv er komiske og fantastiske og appellerer til alle med et barnligt og lattermildt humør. Måden de udføres på gør at man får en historisk oplevelse som kommer ind på rygraden og huskes resten af livet. Alle har behov for at opleve klovne i deres opvækst, det er vel nærmest et must. Og med Charlie & Binalto fra Cirkus 3 er man i rigtige trygge klovne-hænder. Bedre underholdning af børn kan ikke fås.

  • DE KENDTE TRADITIONELLE KLOVNE FRA DR TV’s BØRNEUNDERHOLDNING

    Charlie & Binalto fra Cirkus 3 er kendt fra DR TV’s børneunderholdning, såsom “klovnene på motorcyklen” efter utallige medvirkninger i “Fjernsyn for dig”. De har optrådt de sidste 40 år i hele Danmark og været både på Cuba, og Grønland, Færøerne samt Sverige, Frankrig, Polen, Bosnien og Tyskland. Fra de største scener med 3000 tilskuere til de mindste med 5 publikummer. Ude som inde, har de udført deres numre og er der en børneflok og et ryddet gulv kan de altid få plads nok til at lave en forestilling. Klovnene har alt med i bilen, så i som arrangørerne, skal kun tænke på dato og tidspunkt så klarer de to klovne, Charlie & Binalto, resten inkl. den gode børneunderholdning.

 

Ring for bestilling på tlf.: 2360 9249