Du er her: Cirkus3.dk »

Julemand

Julemand og nisse til juleshow

pic3

Juleshow til store og små firmaers juletræsfester

Julemanden julle og nissen julius har 38 års erfaring i underholdning af børn. Deres juleshow er yderst velegnet til rigtig store, mellemstore og små firmaers juletræsfester hvor der skal bruges børneunderholdning.
Der kommer hvert år et tidspunkt, hvor der skal tænkes på børneunderholdning til Juletræsfesten. Her vil dem der arrangerer juletræsfesten altid skulle starte før andre. Juleshowet er velegnet til juletræsfester i firmaer og fagforeninger,offentlige institutioner, daginstitutioner, div. julearrangementer og kommunal juletræstænding. Se firma referencer i menuen til højre.

  • JULEARRANGEMENT MED JULETRÆ

    Selve julearrangementet tager ca 1/2 time da det typisk er hvad børnene og de voksne syntes om. . Det eneste arrangørerne skal sørge for er et juletræ. Skal bruges mere underholdning for børnene kan vi tilbyde en super professionel klovneforestilling

    Hvis det ønskes deler Julle og Julius gaver eller godteposer ud bagefter.

  • JULEARRANGEMENT 2018

    Så er det nu i skal til at tænke på at få bestilt børneunderholdning til jeres julearrangement i 2020. Vi har stadigvæk ledige datoer så ring eller mail for et uforpligtende tilbud eller hvis i har spørgsmål mm.

    Mvh Cirkus 3 tlf: 2360 9249

KLASSISK JULETRÆSFEST MED RESPEKT FOR JULETRADITIONEN

Cirkus 3 har deres helt specielle, men stadigvæk traditionsbundne måde at lave juletræsfester på. Den rare gamle Julemand Julle kommer på besøg med sin søn den 100 år gamle Julius. Jullemanden Julle og hans søn Julius præsenterer en klassisk juletræsfest med sang, musik, og dans rundt om træet. Først er der en del forvklinger med Julius, som er en umulius, men efterhånden får julemanden sat skik på ham. Alt ender i fryd og herlig julestemning med kendte julesangleje til dans rumdt om træet. Cirkus 3′s juleshow er sammensat i stor respekt for den danske juletradition.