Du er her: Cirkus3.dk » Pressemeddelelse »

Pressemeddelelse: JULEMANDENS JULESHOW

Pressemeddelelse: JULEMANDENS JULESHOW

Det er en fornøjelse at kunne tilbyde et Juleshow velegnet til juletræsfester i virksomheder, fagforeninger og daginstitutioner med op op til 2000 deltagende personer.

“JULEMANDEN JULLE & SØNNEN JULIUS”-JULESHOW ER UDVIKLET GENNEM DE SIDSTE 20 ÅR.

Det er de kendte klovner ”Charlie & Binalto fra Cirkus 3” som står bag den populære Julemand Julle og nissen Julius.

Showet starter i misforståelsernes univers og bevæger sig over i det stemningsfyldte og traditionsbundne, med bla. kendte julesange, sanglege og især dans om juletræet . ”Julle” er den rare gamle julemand, der for første gang har sin 100 årige søn Julius med til Danmark for at lære sønnen hvordan man holder juletræsfester i Danmark. Pga. Julius`s manglende modenhed og uvidenhed om sange, lege og juletraditioner medfører det adskillige forviklinger og misforståelser. Julemanden må derfor søge hjælp hos børn og voksne for at gennemfører de mest elementære julesange, lege og juletraditioner.

Julle & Julius juleshow indeholder traditionelle danske julesange, sanglege, dans om juletræet, hjemmekomponerede tekster på kendte melodier.
Cirkus 3′s juleparke dvs. klovneshow og julemandsentre samt musiker, hvis det ønskes, er igennem de sidste 20 år blevet brugt som underholdere til 100 af Danmarks største virksomheders juletræsfester..

Julle og Julius juleshow er tilrettelagt med stor respekt for danske juletraditionen.

Discussion

Leave the First Comment Here