Du er her: Cirkus3.dk » Pressemeddelelse »

Pressemeddelelse: Charlie & Binalto fra Cirkus 3

Pressemeddelelse: Charlie & Binalto fra Cirkus 3

DANMARKS MEST BENYTTEDE KLASSISKE KLOVNEDUO

MED 3000 FORESTILLINGER IGENNEM DE SIDSTE 35 ÅR. Klovnerne Charlie & Binalto er de to naive spasmagere fra klovnetrioen Cirkus 3. Med mange års erfaring og med udgangspunkt i de Tv-spots som Charlie & Binalto har produceret sammen med DR-TV og Nordisk Film, turnerer Charlie & Binalto med deres klovneshows. De to traditionelle “August” typer arbejder, til tider, stilfærdigt og lunefuldt med pistoler, balloner, saxofon, klaver, vand, sang, rockguitar, stiger, balancer og meget andet. Det ”klassiske” klovneshow afsluttes med en obligatorisk lagkagefarce..!

Cirkus 3 er bla. kendt fra DR-TV`s børneudsendelser “Fjernsyn for dig” (klovnerne på motorcyklen). Cirkus 3 har derudover medvirket i forskellige programmer på TV-2, i Søren og Lottes børneudsendelser ”Børneplaneten 2001” på TV Danmark 2, og DR`s radioudsendelse “Olivias Højhus”, samt tilrettelagt og afviklet den klassiske klovnefestival 2003 i Lyngby Kulturhus. I 2004 producerede Cirkus 3 i samarbejde med Nordisk Film 12 små klovnespot som var målrettet det internationale tv-marked.

Charlie & Binalto har igennem 35 år, og de sidste 27 år som professionelle klovne, medvirket i over 3000 klovneforestillinger i Danmark. Alene i år 2013 har de to klovne opført deres show 125 gange. Tilskuerantallet pr. forestilling, har igennem årene varieret fra 5 -3000 personer.

Legoland og Dyrehavsbakken er de mest international kendte steder i Danmark hvor Charlie & Binalto har optrådt. Udenfor Danmark, har de to klovne optrådt i Frankrig, Tyskland, Polen og i Sverige. Derudover har Charlie & Binalto været på ”Cuba” med deres nonverbale klovne- show – 7 ord på spansk, samt mængder af universelle klovnerier var det nødvendige, for at fastholde 600 cubanske børn. I august 2001 var Charlie & Binalto på Grønland og i Bosnien. I Bosnien optrådte Charlie & Binalto for de bosniske børn der var tilmeldt det danske fodboldskoleprojekt. ( Et samarbejder mellem Anders Levinsen, DBU, UEFA, EU).

I 2001 havde Charlie & Binalto den ære at få lov til, som de første i Danmark, at optræde i selve Folketingssalen på Christiansborg i forbindelse med Folketingets Juletræsfest.
I Påsken 2002 blev Grønland besøgt igen, 2004 blev det Polen og i 2010 gæstede de to klovner Færøerne. Som tidligere nævt har Charlie & Binalto, i samarbejde med Nordisk Film produceret 12 små klovnespots. Disse klovnespots udbydes til salg i TV-2`s salgskatalog. Målgruppe: Udenlandske Tv-kanaler.

Discussion

Leave the First Comment Here